Du meget velkommen
til at kontakte os på:

middags opskrift

Kold suppe med fersken

Bedømmelse (9 vurderinger)

Køl kroppen af med en sund og frisk sommersuppe.

Tilberedningstid 30 min 4 pers personer

INGREDIENSER

  • 6-7 stk. solmodne tomater (store)
  • 1 stk. rød pebersnack/peberfrugt
  • 1 stk. agurk
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk. chili (mild – ikke for stærk), finthakket
  • 1 tyk skive brød uden skorpe (smuldret i små stykker)
  • Lidt citronsaft
  • 3-3½ dl grøntsagsbouillon
  • 1 spsk. sherryeddike el. æbleeddike
  • 2 spsk. olivenolie
  • Lidt salt
  • PYNTMIX
  • 100 gr. små tomater
  • 1 stk. fersken el. 2 stk. ”Ufo ferskener”
  • 1-2 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. citronsaft
  • Salt og peber
  • ½ bundt friske koriander (anden krydderurt kan også bruges – eks. basilikum)

Opskriften indeholder

Fersken

Tilberedning

Snit et fint kryds i toppen af tomaterne.
Kom tomaterne i en gryde med kogende vand et kort øjeblik, så skindet løsner sig.
Læg herefter tomaterne i en skål med koldt vand og træk skindet af dem.

Skyl og rens peberfrugten og hak den i mindre stykker.
Skræl og snit agurken og hak hvidløget.

Tomaterne skæres i kvarter og blendes sammen med peberfrugten, agurk, hvidløg, chili, brød, citronsaft, grøntsagsbouillon, sherryeddike, olivenolie og lidt salt.

Blend blandingen i nogle minutter til den har en jævn konsistens – smag suppen til og tilsæt evt. ekstra hvidløg, sherryeddike og olivenolie.

Sæt suppen i køleskabet, til den er helt kold.

Skær de små tomater og ferskener i fine tern og mix dem med olivenolie, citronsaft, salt, peber og koriander.
Servér den kolde sommersuppe med pyntmix ovenpå.

Rigtig God Smagsoplevelse

Inspiration: Alt.dk

Holder du også af nemme og lækre opskrifter?


Du er velkommen til at kontakte os


Kontakt os for et uforpligtende tilbud på jeres næste frugtordning. Sammen finder vi den helt rigtige løsning til netop jer.

VIGTIGT
Din mailadresse vil kun blive brugt til denne direkte kontakt, ikke reklamer eller af 3. part, så du kan føle dig tryg.