Du meget velkommen
til at kontakte os på:

Månedens opskrift

Oksekød med kartoffelmos og vindruer

Bedømmelse (1 vurderinger)

En frisk og hurtig simreret med skøn smag af vindruer.

Tilberedningstid ca. 1 time 4 personer personer

INGREDIENSER

  • 600 gr. okseinderlår, tyksteg eller filét
  • MOS

  • 1 kg kartofler
  • 
1 stk. knoldselleri

  • 3 stk. laurbærblade
  • 
2 spsk. olivenolie

  • salt og peber
  • SAUCE

  • 4 stk. rødløg

  • 200 gr. vindruer (gerne røde/stenfrie)

  • 4 spsk. balsamico

  • 2 spsk. sukker
  • 
6 spsk. olivenolie

  • salt og peber

  • PYNT
  • Evt. Purløg

Opskriften indeholder

vindue

Tilberedning

Start med den grove mos. Skræl kartofler og selleri. Skær dem i grove tern, dæk dem med vand (6 dl). Tilsæt laurbærblade og lad det koge i ca. 20 min. til alt er mørt. Hæld vandet fra – men gem 1 dl. Mos det groft med et piskeris eller gaffel. Tilsæt olien og kartoffelvandet. Smag til med salt og peber.

Rødløg pilles, skæres i både og ristes ved svag varme i lidt olie i en dyb pande i ca. 5 min. Vindruerne halveres og evt. sten fjernes.
Kødet steges sammen med løgene, tilsættes vindruer, sukker, balsamico & olie.
Smages til med salt & peber.

Tips til servering
Anret mosen på en tallerken med en lille fordybning i midten og fyld kød med saucen heri. Pynt evt. med purløg.

Rigtig God Smagsoplevelse!

Inspirationskilde: Maduniverset.dk Foto: Frugtkurven.dk

Holder du også af nemme og lækre opskrifter?


Du er velkommen til at kontakte os


Kontakt os for et uforpligtende tilbud på jeres næste frugtordning. Sammen finder vi den helt rigtige løsning til netop jer.

VIGTIGT
Din mailadresse vil kun blive brugt til denne direkte kontakt, ikke reklamer eller af 3. part, så du kan føle dig tryg.