Vis / skjul menu
Du meget velkommen
til at kontakte os på:

middags opskrift

Kalkungullasch med druer på knuste kartofler

Bedømmelse 4 vurderinger

Tilberedningstid ca. 1 time 4 personer

INGREDIENSER

  • 600 gr. kalkunbryst
  • 1 gult løg
  • 1 tsk. knoldselleri
  • 3 stk. laurbærblade
  • olivenolie
  • 1 spsk. tørret enebær
  • 1 dl. grøntsagsbouillon
  • 2 dl. cremefraiche
  • 1 bakke brune champignon
  • 800 gr. kartofler
  • 100 gr. stenfrie grønne vindruer
  • 100 gr. baby spinat
  • madkulør
  • salt og peber

Opskriften indeholder

vindruer

Tilberedning

Skær kødet og løget i tern. Steg løget blødt og blankt i olivenolie, krydr med salt, peber og maste enebær. Vend kødet i løgene og varm godt igennem. Spæd med bouillon, og lad det simre i 5 min. Kom cremefraiche ved og lad det koge op.

Gør champignon i stand, skær dem i kvarte og kom dem i. Lad retten simre i ca. 40 min. Skrub og kog kartoflerne godt og vel møre. Gør vindruerne i stand og kom dem i saucen – giv saucen lidt kulør og smag til med salt og peber. Skyl og slyng spinaten tør.

Tips til servering
Anret kartoflerne, knus dem let, f.eks. med enden af en pizzarulle. Anret spinaten over og til sidst kalkungullasch.

Rigtig God Smagsoplevelse!

Inspirationskilde: Coop.dk Foto: Frugtkurven.dk

DU HAR MÅSKE OGSÅ LYST TIL AT SE...

Holder du også af nemme og lækre opskrifter med frugt?


Du er velkommen til at kontakte os i FrugtKurven

Skriv til os om jeres ønsker til Firmafrugt, Frugtordning, Frugtlevering som Frugtkurv eller FrugtKasser, Økologisk frugt eller måske sunde snacks til virksomheden.
FrugtKurven leverer i hele landet lige fra Firmafrugt København, Frugtordning Odense, Frugt til firma Aarhus eller Økologisk firmafrugt Aalborg - Frugt til hele DK.

Beskriv jeres ønsker til jeres firmafrugt eller frugtordning - lille som stor, og FrugtKurven kontakter jer med et frisk tilbud på jeres næste FrugtKurv eller FrugtKasse.
Vi glæder os til at byde jer på frisk frugt, Økologisk frugt, Sunde snacks og meget andet til virksomheden.

Vi bruger cookies 🍪

Ja du læser sikkert ikke hvad der står, men vi bruger cookies ligesom alle andre hjemmesider, som du accepterer ved at bruge siden.

Læs mere om vores cookies

Jeg har ikke læst noget, men ok