INGREDIENSER
- FILETER MED NEKTARINER
- 4 kyllingefileter
- 1 tsk. groft salt
- Friskkværnet peber
- 6 nektariner
- 25 gr. smør
- 2 fed hvidløg – finthakket
- 2 tsk. sennepsfrø
- 75 gr. mandler – grofthakket
- 1 spsk. friske rosmarinkviste – finthakket/klippet
- ¾ dl friskpresset limesaft
- 3 spsk. honning
- 1 tsk. groft salt
- Friskkværnet peber
- 4 friske rosmarinkviste
- PYNT
- Friske rosmarinkviste
- TILBEHØR
- Groft brød
- Skyr 0,2%
Opskriften indeholder
- nektarin
Tilberedning
4 nektariner skæres i både og lægges i en lille bradepande. Kyllingefileterne krydres med salt og peber og lægges ovenpå
nektarinerne.
Skær de sidste 2 nektariner i fine tern. Smelt smørret i en lille tykbundet gryde og svits hvidløg, sennepsfrø og hakket mandler let heri. Tilsæt nektarintern og finthakket/klippet rosmarin. Svits dem et øjeblik. Kom limesaft i og kog ind et øjeblik. Herefter røres honning i og krydr med salt og peber. Fordel blandingen over kyllingefileter og nektarinbåde i bradepanden.
Læg en rosmarinkvist på hver filet. Steg retten midt i ovnen til kyllingefileter er gennemstegte. Stegetid ved almindelig/traditionel ovn – ca. 20-30 minutter ved 200 grader. Retten serveres med groft brød og skyr til.
Rigtig God Smagsoplevelse!