Vis / skjul menu
Du meget velkommen
til at kontakte os på:

middags opskrift

Kylling i appelsinsauce

Bedømmelse (10 vurderinger)

Tilberedningstid 40 min 4 pers personer

INGREDIENSER

  • 1 hel kylling (ca.1,5 kg)
  • 25 gr. smør til stegning
  • 2 spsk. olivenolie til stegning
  • Salt og peber
  • 3-4 kviste frisk rosmarin
  • 2 spsk. honning
  • 2 spsk. balsamicoeddike
  • 4 appelsiner
  • 2 løg
  • 1 hønsebouillonterning
  • 200 gr. vilde ris

Opskriften indeholder

appelsin

Tilberedning

Partér kyllingen i ca. 8 stykker.

Varm smør og olie op i en stegegryde.
Krydr kyllingestykkerne med salt og peber og brun dem i gryden lidt af gangen, til de er gyldne.
Læg alle de brunede kyllingestykker tilbage i gryden sammen med rosmarin, honning og balsamicoeddike.

Skyld appelsinerne.
Pres saften fra to af dem ud over kyllingen.
Skær de andre to appelsiner i skiver og læg dem i gryden.

Pil og hak løgene, og kom dem i gryden.
Tilsæt bouillonterningen.
Læg låg på gryden, og lad retten simre i 35-40 min.

Skyl risene, og kom dem i letsaltet vand ca. 35 min. Kom herefter risene i gryden lige før serveringen.

Pynt et. med friske rosmarinkviste og appelsinskiver.

Velbekomme og rigtig god smagsoplevelse.

Inspiration: Femina.dk

Holder du også af nemme og lækre opskrifter?


Du er velkommen til at kontakte os


Kontakt os for et uforpligtende tilbud på jeres næste frugtordning. Sammen finder vi den helt rigtige løsning til netop jer.

VIGTIGT
Din mailadresse vil kun blive brugt til denne direkte kontakt, ikke reklamer eller af 3. part, så du kan føle dig tryg.