Du meget velkommen til at kontakte os på:
51501195

middags opskrift

Nytårsmenuen 2016


Festlig velkomstdrink med frugtbobler

Bedømmelse (7 vurderinger)

Tilberedningstid 10 min. | 6 personer

INGREDIENSER

  • 2 granatæbler
  • 1 dl. sukker
  • 1 spsk. citronsaft
  • 2 spsk. clementinsaft
  • 1 fl. tørre bobler, f.eks. Nicolas Feuillatte Rosé eller Cava Rosé (køleskabskold)

Opskriften indeholder

granatæble
clementin
citron

Tilberedning

Skær granatæblerne i halve dele. Slå med en grydeske på skallen, så kernerne løsner sig. Gør det henover en kasserolle, så saften ikke går til spilde. Kassér skallen og de hvide hinder. Kom sukker, citronsaft og clementinsaft i kasserollen, og lad det småsimre i ca. 10 min., eller til siruppen er lidt tyk. Si siruppen, og sæt den koldt. Siruppen skal være næsten lige så tyk som flydende honning.

Kom ca. 1 spsk. sirup i 6 champagneglas. Fyld op med iskolde bobler, og servér straks. Rør rundt, inden du nyder drinken.

middags opskrift

Nytårsmenuen 2016


Pulled Torsk i æble/caviar creme

Tilberedningstid 30 min. | 6 personer

INGREDIENSER

  • 1,5 kg hel torsk med skind & ben
  • ½ dl mayonnaise
  • ½ dl cremefraiche
  • 120 gr rød caviar (stenbiderrogn)
  • 1 stk. romaine salat
  • 2 stk. æbler (danske)
  • 8 stk. dadeltomater
  • 1 bdt. dild
  • ½-1 citron
  • 2 stk. laurbærblade
  • 10 stk. hel peberkorn
  • 800 gr asparges kartofler
  • 30 gr. smør
  • Salt & peber

Opskriften indeholder

torsk
citron
æble
aspageskartofler

Tilberedning

Kog torsken i en gryde med vand med 1 tsk. salt, peberkorn og laurbærblade i ca. 10 min (det må IKKE buldre).
Tag torsken op af vandet og læg den på et fad og lad den køle af. Kødet pilles fra ben og skind.

Mayonnaise og cremefraiche blandes med citronsaft, salt, peber, caviar og ¼ bdt. fint hakket dild.

Snit salaten fint, og læg den på et fad. Skær æbler og tomater i tern, og læg dem mellem salaten.

Pluk torsken ud i mindre stykker og læg dem i salaten. Hæld caviar cremen over salaten og drys med resten af dilden.

Servér retten med kogte, pillede aspargeskartofler vendt i smør.

middags opskrift

Nytårsmenuen 2016

Tilberedningstid | 6 personer

INGREDIENSER

Tilberedning

Holder du også af nemme og lækre opskrifter?


Du er velkommen til at kontakte os


Kontakt os for et uforpligtende tilbud på jeres næste frugtordning. Sammen finder vi den helt rigtige løsning til netop jer.

VIGTIGT
Din mailadresse vil kun blive brugt til denne direkte kontakt, ikke reklamer eller af 3. part, så du kan føle dig tryg.