INGREDIENSER
- RØDSPÆTTERULLER
- 600 gr. rødspættefileter
- 100 gr. hvidløgsflødeost
- 4-8 stilke kørvel
- Salt & Peber
- 2 dl bouillon
- APPELSINKOGTE ÆBLER OG GULERØDDER
- 2 æbler
- 4 gulerødder
- 2 dl appelsinsaft
- 1 håndfuld basilikum
- Tilbehør:
- Ris
Opskriften indeholder
- Æbler
- Gulerødder
- Appelsin
Tilberedning
Dup fileterne tørre med køkkenrulle og smør fileterne med flødeost og læg lidt kørvel på.
Rul fileterne sammen, så kørvel og ost er indad.
Læg rødspættefileterne i et ovnfast fad.
Drys med salt og peber. Hæld bouillon ved, så det står ca. 1 cm op om fisken.
Bag rullerne i ovnen ved 175 grader i ca. 20 minutter.
Skræl gulerødderne og skær dem i skiver.
Kom gulerødder og appelsinsaft i en lille gryde. Lad det koge ved svag varme i ca. 5 minutter under låg.
Skær æblerne i kvarte, fjern kernehus og skær æblerne i både.
Kom æblerne i gryden og lad det simre ca. 2 minutter mere. Tilsæt hakket basilikum. Smag til med salt og peber.
Servér retten sammen med ris.