Du meget velkommen
til at kontakte os på:

middags opskrift

Sennepsmarineret kylling med æbler

Bedømmelse (9 vurderinger)

Tilberedningstid 25 min 4 pers personer

INGREDIENSER

  • 500 gr. kyllingebrystfilet
  • ½ dl Dijon sennep
  • 2 spsk. flydende Akacie honning
  • 50 gr. hasselnøddeflager
  • (Prøv evt. Frugtkurvens økologiske hasselnødder fra Visbjerggaard)
  • 2 dl perlespelt
  • 1½ rødløg
  • 2 bdt. forårsløg
  • 2 store æbler (f.eks. Sunrise)
  • 1 stor håndfuld persille (bredbladet kan også bruges)
  • Dressing
  • 2 spsk. citronsaft
  • 1 spsk. flydende Akacie honning
  • 1 spsk. Dijon sennep

Opskriften indeholder

Æbler

Tilberedning

Kog perlespelten efter anvisningen på posen og lad den afkøle.

Bland sennep og honning og vend kyllingefilet i sennepsmarinaden og lad dem hvile lidt.
Tryk fileterne let i hasselnøddeflagerne.
Steg kyllingen ved middel varme i lidt olie ca. 10 min. på hver side. Krydr med salt og peber.

Snit rødløg og forårsløg fint. Skær æblerne i tynde både og hak persille groft

Pisk en dressing af citron, honning og sennep og vend den afkølede perlespelt heri sammen med grøntsagerne.
Tip: Servér evt. en kold dip af cremefraiche med revet løg smagt til med salt og peber.

Rigtig God Smagsoplevelse

Servér sennepskyllingen til perlespeltsalaten.

Inspiration: Frugtkurven.dk Foto: Himmerland-kylling.dk

Holder du også af nemme og lækre opskrifter?


Du er velkommen til at kontakte os


Kontakt os for et uforpligtende tilbud på jeres næste frugtordning. Sammen finder vi den helt rigtige løsning til netop jer.

VIGTIGT
Din mailadresse vil kun blive brugt til denne direkte kontakt, ikke reklamer eller af 3. part, så du kan føle dig tryg.